torsdag 18. juni 2009

Vi tester...


vi tester våre ny malte spisestuestoler! Nå gjenstår det et strøk på en stol, så er stolene ferdige. Bordet er enormt og kjempe tøft, så vi har planer om å kjøpe en stor slag benk og fire- fem stoler. Så nå tester vi hvordan våre gamle spisestuestoler ser ut til. Hva syntes dere?
Vil dere se stolene slik dem så ut før, klikk deg inn her.

Skal jeg si mitt, så duger de for en periode- til de perfekte dukker opp. Slag benken kommer jo til å dominere her, så det er jo ikke godt hva vi skal velge før den er på plass.

Men alt i alt, så ble stolene utrolig flotte som hvite syntes jeg. Vi har som sagt planer om å bygge på kjøkkenet, så da skal jeg ha inn et lite klaff bord der, og da passer disse stolene perfekt.

Ellers fikk jeg pakke i posten i dag! Igjen, tusen takk A K. Såpen er allerede i bruk og kakegaflene skal vi teste ut til helgen. 


Håper knekkebrødene smakte folkens, og at dere har hatt en herlig dag.

Klem Christine

4 kommentarer:

 1. Ikke blitt knekkebrød her enda, men det kommer!! Stolene ble meget bra med hvitmaling...du sier de skal brukes ved en barløsning..hvilke stoler tenker du å ha til bordet da, det så jo litt sånn værbitt ut..er spent på hva du velger!!
  Ha en fin kveld!!!

  SvarSlett
 2. Ikke bar bord- men klaff bord. Et slikt bord med to klaffer som blir mini lite når man slår ned klaffene.

  Bildene ble jeg ikke så fornøyd med...bordet ser gaaanske mørkt ut. Hadde ikke batt på speilreflekskameraet så måtte ta med et annet....

  klem

  SvarSlett
 3. Stolene ble kjempefine i hvitt!

  SvarSlett
 4. STolene ble fine syntes jeg. De duger så absolutt!

  SvarSlett